KÖP MIN KOKBOK – MATFILOSOPHIE

Min kokbok Matfilosophie – njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost finns nu att köpa direkt via förlaget men även hos bokus.com  Adlibris, Akademibokhandelns nätbutik, CDON.com och Ginza

Boken är fylld med helt nya recept, som inte finns på bloggen sedan tidigare. Allt från förrätter, smårätter, och varmrätter till efterrätter och tillbehör.

Rätterna är så klart anpassade för en lågkolhydratkost och den röda tråden är att allt är färgglatt, fräscht och påhittigt! Nya, spännande rätter som visar att lågkolhydratkost är så mycket mer än gräddsåser och stekt bacon ;) Ren och naturlig mat är viktigt för mig, så inga hel- eller halvfabrikat används i recepten.

En stor del av kokbokens rätter är mejerifria bortsett från att smör används. Smör kan dock alltid bytas ut mot ghee eller kokosolja. De mejeriprodukter som ingår i vissa rätter kan oftast uteslutas eller bytas ut mot tex kokosgrädde eller kokosmjölk och vanlig ost gjord på komjölk kan bytas till getost. Mejeriprodukterna ingår oftast i olika såser och tillbehör till rätterna, men inte iblandade i själva rätten. Detta underlättar för dig som vill äta helt mejerifritt :)

Alla recepten är så klart mina egna och jag har även fotograferat och stylat alla rätterna.

Vill du äta ren, tillsatsfri, till stor del mejerifri lågkolhydratkost som dessutom är fräsch, färgglad och påhittig? Missa inte min kokbok då, den kommer ge dig ny inspiration, matglädje och nya favoriträtter!

Hoppas att just du vill köpa min kokbok! :) Stort tack!

Vill du provbläddra lite i kokboken så kan du göra det här! 

KÖP MATFILOSOPHIE I BUTIK I GÖTEBORG:

Akademibokhandeln vid Järntorget

Frisören Hairlek i Majorna

Några av rätterna från kokboken:

Annonser