LCHF, PALEO

Grym brunch i Göteborg!

Halloj!

Förra helgen var vi ute och åt brunch inne i stan och testade då ett, för oss, nytt ställe. Jag är ju bra på att smälla i mig mycket mat när det vankas buffé, och det lyckades jag med även denna gång ;) Vi käkade brunchen efter ett simträningspass där vi simmat 1 km var, så hungern var på topp!

Vi gick till Hotell Park Avenue och åt deras Brunch som serveras mellan 11-17. Sittningen var egentligen 2 timmar, men vi kunde sitta över lite eftersom vi hade den sista brunchtiden. Men, på två timmar hinner man ju tugga i sig en del ;)

Förutom det på bilden blev det tre lass till varav det sista var lite olika ostar som jag tog till en kopp kaffe.

Gillar du köttiga brunchrätter så är detta brunchen för dig! Måste säga att utbudet av varma rätter var superbra! Det fanns olika sorters äggrätter, olika korvar, små kycklingklubbor, revben, pulled pork, sidfläsk, bacon, köttbullar i tomatsås, tunnt skivad stek, en massa kallskuret och olika feta såser och kryddsmör. Dessutom matiga sallader, olika sorters lax och några sillsorter. Jag kommer absolut gå dit igen :)

 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.