LCHF, PALEO, RECEPT

Julklappstips – min kokbok Matfilosophie!

Hej!

Idag tänkte jag tipsa om en bra julklapp till alla som gillar mat och som kanske vill börja äta njutbar, färgstark och variationsrik lågkolhydratkost! Att äta på det sättet gör du enkelt genom att laga maten i min fina kokbok Matfilosophie som kom ut förra året.

Har ni inte spanat in kokboken och köpt ert egna exemplar tycker jag verkligen att ni ska göra det! :) Gillar ni recepten här på bloggen så kommer ni garanterat att gilla kokboken! Dessutom innehåller den helt nya recept som inte finns sedan tidigare här på bloggen.

Kokboken hittar ni antingen hos tex bokus och adlibris, eller direkt via Idus Förlags hemsida. Är du intresserad av att köpa signera exemplar av kokboken, så kan du göra det direkt via mig. Använd då kontaktformuläret nedan (fyll i dina uppgifter så mailar jag dig betalningsinformation). Boken kostar 169 kr och porto tillkommer. Boken skickas i en vadderad påse och betalning sker via Swish. Passa på att köpa ett par extra böcker så kan du ge bort i julklapp eller present!

Vill du köpa in en större mängd kokböcker att ge bort till anställda eller kollegor i julklapp så går det också bra. I så fall sker betalning mot faktura som skickas ut via Idus Förlag :) Du kan använda kontaktformuläret nedan för detta också!

 

Lite bilder från kokboken kommer här!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.