EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA, LIVET, SKÖNHET

Härlig morgon & shoppingtips!

Inlägget innehåller reklam för Jordklok.se i form av annonslänkar!

Godmorgon på er!

Häromdagen vaknade jag som vanligt strax efter kl 5 på morgonen för att hinna med lite morgonträning innan det är dags för kaffe och grötfrukost och sedan samåkning till jobbet med sambon.

Istället för att träna inomhus bestämde jag mig för att gå en rask promenad istället på cirka 30 minuter och njuta av det vackra sommarvädret och stillheten. Jag avslutade med att gå ner en vända till havet. Tyst, stiltje och himla vackert!

Såg en massa småfiskar vid badbryggan och såg även årets första brännmaneter. Hela fem stycken stora maneter låg och simmade runt vid badstegen. Hoppas de gett sig av till helgens morgondopp!

Förutom att tipsa om att ni ska ge er ut och njuta av naturen så vill jag tipsa om en av mina favoritbutiker på nätet som jag handlat mycket hos under många år. Jag pratar om butiken Jordklok.se! De har en massa bra produkter och fokus ligger på naturligt, ekologiskt och hållbart. Perfekt för mig med andra ord! Jag köper bland annat städ-, tvätt och rengöringsmedel där, men även kaffefilter, bakplåtspapper, tandtråd och en massa annat bra.

Har du inte redan kikat in hos Jordklok.se så rekommenderar jag verkligen ett besök!

Nedan ser du några av de produkter som jag brukar handla hos Jordklok.se!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.