LCHF, PALEO

Ta med gröten på resan!

Hej!

Jag har sedan ett par månader tillbaks ätit en rejäl portion gröt till frukost. Den ser kanske inte så aptitretande ut, men jag tycker den är riktigt god och dessutom väldigt mättande :) Jag brukar ju skippa lunchen och istället äta rejäl frukost och sedan blir det middag när jag kommer hem för dagen.

När jag var uppe i Stockholm sist så ville jag ju gärna även då äta min gröt. Lösningen blev att jag tog med alla torra ingredienser ihopblandade i en liten glasburk, och så tillsatte jag ägg, smör och vatten när jag lagade gröten hemma hos mamma och pappa.

Funkade riktigt fint, så detta kan vara ett smart sätt att kunna göra sin gröt även när man är ute och reser. Pappa var dock lite chockad över den brutalt stora portionen, medan mamma var lite mer åt det nyfikna hållet ;)

Mina grötrecept hittar du här!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.