LCHF

Inte så långt kvar!

Hej på er!

Tiden rullar iväg och snart närmar sig påsken, det är faktiskt inte så långt kvar tills dess!

Kanske känns det inte direkt som att våren är på väg eftersom det varit snö, snöslask och kallt  en längre tid. Årets premiärbad i havet får garanterat vänta ett tag till ;)

En favorittradition när det gäller mat är den påskbrunch som vi äter varje år. Vädret varierar från år till år och vi har varit med om allt från kallt och ruggigt till soligt och varmt… får se hur det blir i år! Att inleda med en promenad innan det är dags att gå in till den uppdukade brunchen är att rekommendera :)

På denna brunch finns det så mycket gott och det finns även ett överflöd av efterrätter (en  mängd tårtor, små mousser och även äggost). Just till denna brunch brukar jag tillåta mig att balla ur lite och inte vara så strikt med kolhydraterna. Det vill säga, jag provsmakar lite på ett par av efterrätterna (dock aldrig tårtorna), jag äter sill och lite av varje. Övriga 364 dagar om året är det lågkolhydratkost som gäller ;)

Så, när regnet och snöblasket ruggar ute tänker jag på och ser fram emot denna härliga brunch. Bordet är bokat så nu är det bara att räkna ner ;) Mums!

Bilden ovan tog jag på förra årets brunch, som var helt underbart god! Kanske att jag åt lite väl mycket, men det är svårt att äta lagom tycker jag när det bjuds på så många goda grejer :)

Dagens tips!

Vill även passa på att tipsa om att Bodystore har ett riktigt bra rabatterbjudande just nu. Till och med 2018-03-18 får du 20% rabatt på ett helt köp om du använder koden MARS20. Perfekt tillfälle att fylla på med sina favoriter! Jag handlar jättemycket hos Bodystore och de har alltid snabba leveranser, fraktfritt och dessutom ett stort utbud av ekologiska produkter! :)

Tipset ovan innehåller reklam för Bodystore i form av annonslänkar!
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.