LCHF, LIVET, PALEO

Promenad & fantastisk middag (restaurangtips Göteborg!)

Hej på er!

I lördags var vi inne i stan och åt middag på en av, enligt oss, stans bästa restauranger :) Maten är så sjukt god och varje tugga åtföljs av ett ”mmmm” eller kanske till och med två ;)

Restaurangen heter Sophie’s Grill. Jag har varit där en gång tidigare och jag var tveksam till att upplevelsen verkligen skulle kunna vara lika bra även en andra gång. Ibland tycker man ju att något är så himla gott bara för att man äter det första gången och äter man det igen är det gott men inte så supergott som man tyckte första gången.

MEN, besök nummer två var nästan ännu bättre! Vi tog vår favorit Sophie’s Choice till varmrätt och det var supergott även denna gång och så fick vi ett kanonmysigt bord i en egen liten vrå, perfekt! :) Det blev  en kväll med nästan tre timmars mumsande och pratande :)

Till förrätt delade vi på en charktallrik och till efterrätt tog jag kaffe och en ostbit :)

Innan middagen gick vi en timmas promenad inne i stan vilket var en bra uppladdning inför middagen så vi var både hungriga och lite frusna, vilket gjorde middagen extra god :)

Jag tog några kassa mobilbilder på maten, men fokus låg som sagt på att njuta och äta gott och inte sitta med mobilen och fippla ;)

Extra plus till restaurangen för att de fixade lågkolhydrat-tillbehör till oss. Pommes byttes mot ugnsbakade morötter och palsternacka och potatis- och palsternacksmoset byttes mot en ljummen broccolisallad med riven parmesan och rostade pumpakärnor. Mums!

Istället för matbilder så får ni ta del av en liten vårblomma som sakta men säkert växer till sig hemma i rabatten :)

 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.