LIVET

Dags för ett dopp?

Sista gången jag badade i havet blev den 28 oktober förra året. Slog tidigare års rekord med ett par veckor :)

Förra året badade jag första gången sista februari. Då hade jag bestämt mig för att testa vinterbada, så jag kände att det var sista chansen för att få kallas vinterbad. Mars får väl anses vara en vårmånad även om det kan vara svinkallt ;)

Så frågan är om det inte är dags att hoppa i plurret snart för att kunna checka av att jag även i år har genomfört ett vinterbad? Hmm, det är ju inte så lockande vädermässigt att hoppa i havet, men planen får bli att som sist, låta sambon köra mig ner till bryggan och sedan ett snabbt dopp för vidare transport hem och in i en varm dusch eller bastu.

Har du vinterbadat i år? Jag duschar regelbundet kallt när jag duschar, och även det är ju som en slags köldterapi, så jag borde vara lite härdad inför ett kommande vinterdopp i havet :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.