LCHF, PALEO

Kycklinggryta från Matfilosophie

God morgon!

När vi beställer hem kött från Orust köper vi alltid kycklinglårfiléer. De är stora och fina, inte alls som de man köper i butiken, och de har skinnet kvar. Mer smak och lite mer fett alltså. Perfekt med andra ord! ;)

Jag brukar oftast göra grytor med kycklingen och det blir oftast med tomatbaserad sås, sås med curry eller någon sås med spenat.  Allt gör jag i ugnen i samma form, så det är vekligen lättlagad mat.

Recept på en variant av denna goda gryta hittar du i min kokbok Matfilosophie! Läs mer om den här och köp den direkt via förlaget eller hos tex Bokus.com (annonslänk).

Jag tycker grytan är god som den är, men precis som i kokbokens recept, kan den serveras med ett fluffigt blomkålsmos. Denna gång blev det istället ett par smörklickar och lite brysselkål :)

Det har börjat dyka upp recensioner av Matfilosophie på en del ställen. Bland annat på bokus, adlibris, boktipset.se och på förlagets hemsida. Riktigt kul att läsa!

Har du möjlighet att skriva några fina rader om boken där du köpt den så blir jag jätteglad om du tar dig tid för det. Bra recensioner betyder mycket och gör att andra också väljer att köpa min kokbok. Stort tack på förhand! :)

Glöm inte att tagga era instagraminlägg med #matfilosophie ifall ni lägger upp bilder på kokboken eller maten ni lagar från kokboken. Tack! :)

Ha  en fin helg! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.