LCHF, PALEO

Intervju & recept – Ica Kuriren/ Bättre Hälsa

Som ni kanske vet har jag under en längre tid bloggat på tidningen Bättre Hälsas hemsida. Tidningen är en del av Ica Kuriren och ligger med som en bilaga i deras tidning.

Jag har tidigare varit med en gång i den tryckta versionen av tidningen, då med ett recept på en rätt med zoodles.

Eftersom jag nu gett ut en egen kokbok har jag fått möjlighet att vara med i decembernumret av tidningen. Riktigt kul! I tidningen delar jag med mig av ett recept från min nya kokbok Matfilosophie, nämligen receptet på den läckra rätten på framsidan :)

Jag berättar också lite om vilka mina favoriter är på julbordet och delar med mig av mina bästa tips för att dra ner på kolhydraterna och sockret under julen.

Behöver du lite ny inspiration på god mat att laga? Kanske en nystart på det nya året? Då tycker jag att du ska passa på att köpa min kokbok, den är superfin och fylld med nya recept och härliga färgglada bilder. Stort tack till dig som köper min kokbok, det gör mig jätteglad! :)

Glöm inte att ni kan vara med och tävla om ett exemplar av min kokbok via Bättre Hälsas hemsida, kika in här för att vara med i tävlningen! Tävlingen är öppen till den 15 januari.

DAGENS TIPS!
För er som inte redan har koll, så vill jag tipsa om att Bodystore har en kampanj till 2018-01-07 för att fira att de fyller 19 år! De ger 19% rabatt på ett helt köp om du använder koden BDAY19

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.