LIVET

Året som gått – årskrönika 2017

Hej på er!

Dags för en liten summering av året som varit, eller vad säger ni?

Ekofilosophie har nu funnits i tre år och i år har det verkligen hänt en hel del både på bloggen och i övrigt.

Största grejen är nog att jag gett ut en kokbok . Matfilosophie! Ni lär inte ha missat det efter allt tjatande om den som det varit här senaste tiden ;) Jag hoppas så klart att ni köpt ett eget exemplar av boken och att ni får en massa härlig inspiration av att bläddra i den och så klart en massa nya goda rätter att laga.

Arbetet med kokboken har tagit mycket av min lediga tid, eftersom jag både skrivit text och fotat.. och så har jag ju ett vanligt heltidsjobb att sköta, som dessutom har inneburit en del övertid under året som varit. Det har dock varit superkul och lärorikt att göra en egen kokbok! Ett stort projekt som känns skönt att ha rott i hamn. Nu ska bara alla 1000 ex av kokboken säljas ;)

Bloggen har fått lite nytt utseende under året, det har nog blivit ett par olika varianter, men den som är nu är jag riktigt nöjd med.

Några av de mest populära inläggen och recepten i år har varit mitt bönbröd, min lista med kolhydratsnåla tillbehör, min ugnspannkaka (den med den fantastiskt fula bilden!),  och min älskade äggbrödsrulle med smörkräm (verkar vara fler än jag som är ett stort fan av den! ;))

Precis som förra året kommer mina bloggbesökare från hela världen, men så klart med en stor andel från Sverige och norden.

Förutom att blogga, laga mat och skriva kokbok under året så har det blivit två seglingsresor (en till Danska Läsö och en från Dublin till Lissabon), en härlig semesterresa till Grekland som bjöd på värme, god mat, avkoppling och lite vindsurfing. Ett par mysiga äggost-fikor, goda bruncher och några restaurangbesök har det också hunnits med.

Jag brukar inte avge några nyårslöften just på nyårsafton utan brukar göra en mål-lista i samband med mitt egna nyår, alltså min födelsedag ;)

Ha det fint och Gott Nytt År allihopa! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.