LCHF, PALEO

Ha en mysig helg – God Jul! :)

Hej på er och godmorgon!

Idag känns det inte som att prio ett är att härja runt och läsa en massa olika bloggar ;) Men, skulle ni kika in här så vill jag så klart passa på att önska er en god jul!

Ha en mysig helg och hoppas ni får lite avkoppling, vila och en massa god och nyttig mat :)

I år har jag gjort hemgjorda köttbullar och en saffranscheesecake som jag tar med till julfirandet med familjen. Janssons gör jag på julafton och jag använder rotselleri och i år ska jag testa skippa grädden och istället göra på krämig kokosgrädde :)

Av julmaten tänker jag i är fokusera på kött och grönsaker och skippa sill och fisk. Jag har inte lagt in någon egen sill i år, så då känner jag att det får vara. Jag ska äta mycket av skinkan, köttbullar och olika grönsaker som grönkål, rödkål och brysselkål. Lite nötter och ost kommer säkert slinka ner.

Ha en mysig jul! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.