Hemgjord julskinka & tips på griljering

Hej!

I år har jag gjort en egen liten julskinka med hjälp av ett recept från Birgitta Höglunds fina blogg. Jag har testat detta ett år tidigare, men då blev det så där.. mest för att skinksteken jag köpte var lite seg och inte så fet.

Nu har jag testat igen och det blev riktigt bra :) Min lilla skinka fick ligga i saltlag i nästan två veckor, sedan kokade jag den och efter det har jag griljerat den med hemgjord senap, ägg och pofiber. Här kan du läsa lite mer!

Kanske lite sent att göra denna skinka nu för er, men något att testa efter nyår kanske. Lite skivad skinka med smör och ost på funkar ju även då ;)

Det blev ingen fin bild på skinkan, så ni får hålla tillgodo med en desto finare bild på min julsenap :)

Annonser

2 thoughts on “Hemgjord julskinka & tips på griljering

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s