LCHF, PALEO

Matfilosophie i lokaltidningen!

Hej!

Nu i veckan har jag varit med i Lokaltidningen här hemma med en liten artikel om min nya kokbok.

Kul att få med en artikel och hoppas några av deras läsare blir sugna på att köpa min fina kokbok Matfilosophie.

Lite längre fram kommer jag även vara med i tidningen Bättre Hälsa, som är en del av Ica Kuriren. Det ska bli riktigt kul! I artikeln bjuder jag på ett recept från kokboken och ger även några tips på hur man kan göra för att äta lite nyttigare under jul- och nyårshelgerna.

Du får även veta vilka som är mina favoriter på julbordet!

Om ni köpt min kokbok så får ni hemskt gärna skriva en recension där ni köpte boken om ni har något fint att säga :) Att boken har recensioner betyder mycket och kan bidra till att fler personer köper kokboken. Så har ni möjlighet att lägga några minuter på att skriva en recension så blir jag superglad och oerhört tacksam för att ni tar er den tiden, det betyder mycket!

Ha en fin dag och hoppas ni gillar min kokbok Matfilosophie :)

Kokboken köper ni direkt via förlaget eller hos tex bokus, CDon och Adlibris.

 

TIPS!

Köper ni kokboken via förlaget så kan ni använda rabattkoden fraktfritt. Koden är giltig tom 25/12. Då får ni kokboken för 169 kr, billigaste priset du kan hitta! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.