LCHF

Vardagsgott – gott varje dag!

Hej!

Det är många som ger ut kokböcker inför jul. Förutom min egna kokbok Matfilosophie och Birgitta Höglunds Bönbok, som jag tipsat om i tidigare inlägg, så ger även Anne Aobadia ut en efterlängtad tredje kokbok. Uppföljaren till Matkärlek och Mera Matkärlek kallar hon rätt och slätt Vardagsgott!

En riktigt bra titel tycker jag som helt klart lockar en till att läsa vidare. För visst vill man äta gott varje dag hela dagen?

Designen påminner om Annes tidigare böcker och den känns personlig och mysig på ett bra sätt :) Det som skiljer kokboken från mängden är att den inte är indelad i kategorier utan att recepten är blandade hej vilt. Jag tycker det är riktigt kul och inspirerande! På ena uppslaget hittar du en matig lammgryta, på nästa en sallad och därefter kanske ett kryddsmör eller en röra. Perfekt att bläddra i när du är hungrig men inte riktigt vet vad du är sugen på!

Boken innehåller en del nya recept men är tänkt att vara en samling av Annes favoriter, så många recept finns med i tidigare kokböcker eller på kostdoktorns hemsida. Oavsett så är det en bra best of, lite som en samlingsskiva som alltid är kul att ha när ens favoritartist ger ut! :)

Kokboken innehåller också enkla tips och råd om hur man kan tänka om mat. Alla recept är lyckligt befriade från socker, gluten och onödiga tillsatser.

All mat är lagad hemma i Annes eget kök och porslinet som används har hon fyndat på loppis. De smakfulla bilderna står fotograf Emma Shevtzoff för.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.