EKOLOGISKT, GIFTFRITT, INFORMATION, SKÖNHET

Utvärdering

En snabb liten utvärdering av hudkrämen Skin Food från Weleda kommer här! :)

Jag har nu använt Skin food morgon och kväll i ansiktet i lite drygt en månad. Jag brukar blanda den med någon droppe ekologisk arganolja för att göra den lite smidigare att arbeta in. Jag älskar krämen och känner mig mindre torr i ansiktet. Förut brukade jag känna mig torr i pannan på ett konstigt sätt. Alltså inte torr som i fnasig utan mer torr/stel när man rör på huden. Nu känns huden mycket mjukare och följsammare (eller vad man nu ska kalla det).

Jag har köpte hem en ny tub, stora varianten, så att jag har en till när den jag använder nu tagit slut. På drygt en månad har jag använt kanske halva tuben… så ganska dryg ändå tycker jag. Dessutom prisvärd, 75 ml tuben kostar runt 110 kr.

Egentligen skulle jag fotat min använda tub… men ljuset så här års är inte riktigt på min sida, så ni får hålla tillgodo med en gammal bild :)

Vill du köpa en egen tub Skin Food så gör du det hos till exempel Bodystore.com (annonslänk). De har snabba leveranser och alltid fraktfritt. Signa även upp dig på deras bonusprogram så får du poäng som du sedan kan handla för. Jag brukar få 25 kr ”checkar” rätt ofta eftersom jag handlar mycket där.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.