EKOLOGISKT, GIFTFRITT, SKÖNHET

Funderar på att sluta

Halloj!

Jag håller ju på med en del hårexperiment, nu är det borstning och tvätt utan schampo som gäller. Jag har under de senaste åren tonat håret på ett naturligt och skonsamt sätt med hjälp av ört- och henna blandningar.

Jag har använt mig av produkter i lite olika färgnyanser från märket Radico och de funkar superbra. Största anledningen att jag tonar håret är att jag tycker att jag börjar få en del gråa hårstrån.

Nu var det ett tag sedan jag tonade håret sist och jag börjar fundera på om jag ska ge upp och helt enkelt sluta med att tona håret. Kanske bara att inse att jag har en ny naturlig hårfärg att helt enkelt gilla läget. När håret är nytonat är det ju superfint, men utväxten blir ju så där och jag orkar inte tona hela tiden. Så jag tänker att det kanske är både lättast och snyggast att låta håret vara naturligt.

Hur tänker ni kring toning och gråa hår?

Vill ni testa tona håret på ett skonsamt och naturligt sätt så kan jag verkligen rekommendera Radicos hårfärger. Ni hittar dem på bland annat Bodystore.com (annonslänk).

Annonser

2 reaktioner till “Funderar på att sluta”

  1. Hej! Jag höll åxå på att färga håret så fort jag fick en utväxt men sen tänkte jag , detta är en ojämn kamp och håret mår inte bra av all kemiskt som jag tillsatte. Nu älskar jag mitt gråa hår som är i olika nyanser, supersnyggt ! Vill jag piffa upp mitt gråa hår så kan jag ju alltid lägga in några slingor som jag sedan låter växa ut.

    Gilla

    1. Ja på något sätt är det ju i slutändan alltid bäst att vara precis som man är :) Kanske ska testa lite slingor istället! Dock svårare att göra det snyggt själv hemma tänker jag… eller har du något tips? :)

      Gilla

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.