LIVET

Ny inspiration!

Hej på er!

Efter att ha jobbat intensivt med min kokbok Matfilosophie större delen av året och skapat en massa nya recept till den, känner jag mig nu nästan lite dränerad på kreativitet. Eller snarare dränerad på ork att laga alla nya rätter som ploppar upp i huvudet ;)

Det är så skönt att bara laga det gamla vanliga eller helt enkelt göra superlätt mat som tex kött, smör och grönsaker rakt av. Det är ju onekligen både gott och mättande. En annan favorit är att låta sambon laga maten ;)

Så, jag tänkte höra med er om ni har några rätter eller råvaror som ni skulle vilja att jag gjorde eller hittade på något kul med? Någon lågkolhydratvariant på någon klassisk rätt kanske? :)

Dela gärna med er av vad ni skulle vilja ha recept på genom att skriva en kommentar nedan, så hoppas jag få lite nya idéer och uppslag till nya rätter.

Bilden ovan får symbolisera att det är lite torka i just nu, men det hoppas jag ni hjälper mig med att råda bot på! ;) Bilden är för övrigt tagen långt ute i den Marockanska öknen :)

Kika gärna runt i mitt receptarkiv, där finns runt 500 rätter för lågkolhydratkost! :) Och vill ni ha helt nya rätter som ni inte hittar här på bloggen, ja då får ni gärna köpa min kokbok Matfilosophie så klart, då blir jag jätteglad!

Tack :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.