LCHF, PALEO, RECEPT

Min kokbok Matfilosophie finns nu att köpa på nätet!

Godmorgon lördag!

Idag vill jag pusha lite extra för min kokbok Matfilosophie – njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost, som nu äntligen är klar och finns att köpa!

Du kan köpa den direkt via förlaget men även hos bokus.com  Adlibris, Akademibokhandelns nätbutik och CDON.com

Passa på att ge dig själv eller någon du känner en fin julklapp! :)

Vill du köpa den så billigt som möjligt gör du det via Bokus.com

Är du beredd att betala några kronor extra får du hemskt gärna köpa boken direkt från förlaget. Då gynnar du mig och förlaget lite extra istället för att ge mer pengar till de stora nätbutikerna. Lite dyrare men lite mer av pengarna går till oss som jobbat och slitit med boken… det vill säga jag och tjejerna på förlaget :)

Oavsett var du väljer att köpa min kokbok så blir jag oerhört glad och tacksam över att just du vill köpa den! Gillar du boken och vill skriva en recension får du hemskt gärna göra det. Det går att göra på tex Bokus, CDON och så klart hos förlaget.

Vill du provbläddra lite i kokboken så kan du göra det här!

Så här fint skriver Frida som köpt sin bok via förlagets hemsida. Hon ger boken högsta betyg dessutom! Tack snälla! :)

Så fin bok. Jag blev alldeles lycklig när den damp ner i brevlådan. Sophies goda, nyttiga recept, och jag tror inte jag kände igen nåt från bloggen. Jättekul med ny inspiration. Blir chokladkaka eller lasagne som jag provar först tror jag.

Bäst är nog att nästan allt är mejerifritt. Förutom att det såklart är lågkolhydrat och ekologiskt tänk.

Och så här skrev Birgitta Höglund efter att ha fått provläsa boken:

En sån himla läcker och vacker kokbok du gjort, en fantastiskt fin debut!

Hoppas du gillar min kokbok! :) Lämna gärna en kommentar nedan om du köper boken :)

Bilder på några av rätterna i kokboken:

Omslag och baksida:

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för bokus.com
Annonser

2 reaktioner till “Min kokbok Matfilosophie finns nu att köpa på nätet!”

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.