LCHF, PALEO

Gårdagens frysfynd

Ibland kan man ju undra hur mycket mat vi har i frysen. Den är för tillfället knökfull dels med lammkött, dels med kyckling och fläsk från Orust och en massa äpplen och vinbär från årets skörd i trädgården.

Sedan har vi dessutom säkert 30 matlådor med diverse färdiga måltider från en massa storkok. Jag grävde mig längst ner i min låda med matlådor och hittade en låda med lammlägg, rotselleri- och blomkålskaka och rosépepparsmör.

Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ens ihåg när rätten tillagades… så det var troligtvis pinsamt länge sedan. Men, maten smakade gott och blev en festmåltid för mig igår. Det kan man väl vara värd en vanlig måndag? :)

I går firade jag att jag fick hem min kokbok! Så nu har jag äntligen bläddrat i den och den är vekligen superfin! Känner mig riktigt stolt och nöjd med min Matfilosophie! :) En liknande rätt är faktiskt med i kokboken, men då serverat till en härlig lammstek.

Ha det gött! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.