EKOLOGISKT, GIFTFRITT, INFORMATION, SKÖNHET

Skin Food – bra resultat & 20% rabatt!

Inlägget innehåller reklam för bodystore.com i form av annonslänkar.

Hej!

Jag skrev om Weledas kräm Skin Food för några dagar sedan. Jag har nu använt den morgon och kväll i ett antal veckor och jag gillar den verkligen. Jag tycker den är superhärlig, doftar gott (men diskret), går bra in i huden och gör huden mjuk och återfuktad. Jag använder den framför allt i ansiktet.

Såg att Bodystore.com har 20% rabatt på all skönhet, och då även på Skin Food så klart! Så jag passade på att köpa hem en tub till av denna härliga kräm. Ange rabattkoden nedan så får du 20%-rabatt. Gäller tom 2017-11-19.

Rekommenderas varmt till alla er med torr vinterhud som behöver lite extra fukt.

Bodystore har dessutom alltid fraktfritt och levererar snabbt. Jag köper många ekologiska produkter hos dem och är alltid grymt nöjd. Registrera dig på deras återbäringsprogram så får du poäng på allt du köper och kan sedan använda poängen som betalning direkt på deras hemsida. Superbra! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.