LCHF, PALEO

Bästa helgfrukosten – ägg, kött & morotsbollar

Hej på er!

Idag blir det lite frukostinspiration inför helgen! Den här helgfrukosten gjorde vi förra helgen. Oftast brukar vi ju äta mina äggbrödsrullar till frukost, mina fyllda med carobsmörkröm och sambons med hemgjort äppelmos.

Ibland kan det dock vara gott med lite variation. Då är det perfekt med äggröra, lite skinka (här rökt sidfläsk), någon grönsaksröra och kaffe.  Vi smörstekte fryst bladspenat med salt och svartpeppar.

Vill du ha en liten gobit till kaffet så kan man alltid svänga ihop någon variant på rawfood-bollar. Dessa är en variant på kokosbollar fast med morötter och torkade fikon. I min kokbok Matfilosophie hittar du bland annat recept på mina fyra favorit rawfood-bollar :)

Idag får jag hem mina ex av kokboken, ska bli så kul att se! Håll utkik här och på Instagram så får du se lite mer av boken. Matfilosophie finns nu att köpa direkt via förlaget men även hos bokus.com  Adlibris, Akademibokhandelns nätbutik, CDON.com och Ginza

Trevlig helg! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.