EKOLOGISKT, INFORMATION

Sjuka mängder kaffe!

För några veckor sedan var jag med i en Instagram-tävling och tävlade om en årsförbrukning ekologiskt kaffe från Arvid Nordquist. Riktigt bra tävling tyckte jag eftersom deras kaffe är vårt absoluta favoritkaffe.

Tro det eller ej men jag kammade hem vinsten! Så, förra veckan åkte vi och hämtade en liten pall med kaffepaket på paketutlämningen… och nu är hyllorna fulla av 12 paket kaffe! En ganska liten årsförbrukning tycker jag i och för sig ;) Men så klart kul att vinna en tävling, det händer ju inte så ofta.

Jag fick välja vilken sort från deras ekologiska utbud som jag ville ha, och jag valde sorten Solid som jag gillar allra mest! Får dock säga att alla de ekologiska kaffesorterna är grymt goda! :)

Kika in på deras hemsida och läs mer om deras ekologiska kaffe och anmäl dig också till deras gratistidning SMAKA, som verkar riktigt trevlig :)

Nu blir det en kopp kaffe! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.