LCHF, PALEO

Omelettstubbar med bönröra

Nu käkar jag bönor på längden och tvären och då gäller det ju att hitta på olika bra sätt att äta dem på, det går ju inte för sig att bara sleva direkt ur burken… i alla fall inte varje gång ;)

Att göra olika röror och blanda i bönor av olika slag blir riktigt gott. Gillar du inte deras mjöliga konsistens så blanda upp med grönsaker eller kanske någon smakrik ost. Jag har inget emot mjöligheten så denna röra är mest bönor och kryddning.

Att bre den på en tunn omelett och rulla ihop till små tilltugg är riktigt gott. Gör några olika röror som får olika färg så blir detta perfekta små munsbitar till en förrätt eller ett fredagsmys. Varför inte doppa dem i en hemgjord majonnäs eller yoghurtsås? :)

Recept på röran hittar du här!

För fler recept på njutbar, färgstark och variationsrik lågkolhydratskost rekommenderar jag min sprillans nya kokbok Matfilosophie. Den är fylld med en massa härliga recept och färgglada bilder. Du kan köpa kokboken direkt från Idus Förlag!   Där kan du även provbläddra lite i boken för att se mer! 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.