LCHF, LIVET, PALEO

Jobb & nöjen i Stockholm

Hej på er!

Förra veckan blev det en tur upp till Stockholm för en del jobbmöten men också för att passa på att träffa familj och vänner.

Jag hann med en fika med en tjejkompis, familjemiddag på restaurang, kolla in brorsans nya lägenhet och sedan hemmamiddag med mina närmsta vänner och deras två små barn som båda nyss fyllt år. Som presenter till dem blev det lego (med surf-tema!) och en liten duplo-bil till lilltjejen :)

Restaurangen som vi var ute och åt på heter Hillenberg, och den var riktigt mysig och personalen var trevlig och kunnig. Vi delade på lite olika småplock till förrätt och till varmrätt tog jag grillad älgkorv med lite olika tillbehör. Egentligen skulle korven serveras med pommes, men jag frågade om jag kunde få något annat eftersom jag inte äter potatis. Då fick jag istället smör- och örtfrästa gulbetor, morot, ärtor och kronärtskocka. Riktigt bra! Plus i kanten för det!

Till efterrätt tog jag en kaffe (som man fick i en liten kanna, så det blev väl kanske 3 koppar!) och så tog jag en getost. De hade lite olika sorters ostar och man kunde antingen välja bara en eller ta en ostbricka. Även om man bara tog en sort serverades den med en liten sylt och ett par skivor supertunnt skivat grovt rostat bröd. Jag åt så klart bara osten :)

Mysigt ställe med bra service är mitt betyg :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.