LIVET

Korv, kaffe & konsertfilm

Halloj!

I onsdags var jag på bio för första gången på sjukt länge (vi snackar ÅR!), dessutom biopremiär för mig i Göteborg… kan ju vara dags efter att ha bott här i fem år! Då förstår ni hur länge sedan det var som jag var på bio ;)

Men, nu kunde jag inte hålla mig från biosalongen eftersom det visades en konsertfilm, Let’s play two, med mitt absoluta favoritband Pearl Jam. De har varit mina husgudar sedan 1994 och de står sig forfarande… så klart! Jag har sett dem typ 12 gånger både i Sverige, Europa, USA och Kanada, så jag är ett rätt inbitet fan minst sagt :)

Hur som helst så drog jag med sambon på bion och han har även blivit meddragen på två av deras konserter. En, för mig, grymt bra film avnjuten i två timmars biomörker. Svårt att sitta still bara och inte vara uppe och skutta runt till musiken ;)

Innan vi stack iväg till biografen blev det en korv-dejt på Gourmetkorv där vi tog några olika korvar med surkål och chilimajonnäs. Efter det hann vi även med en kaffe i närliggande hotellbar :)

En perfekt mysonsdag mitt i veckan! Nästa gång får sambon välja film och jag släpas med ;)

Nördig som jag är var jag så klart tvungen att fota kvällens spellista av filmer

Lammchorizo och en tysk Thüringer-korv tillsammans med majonnäs och surkål. Lite skumma färger på bilden, men såg bättre/godare ut i verkligheten ;)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.