EKOLOGISKT, PALEO, TRÄDGÅRD

Lättfixad fika

Det enklaste blir oftast det godaste (lite Ernst-varning på det uttalandet kanske ;)). Extra gott är det så klart att äta något hemodlat. Vi har frysen full av hemgjort äppelmos från trädgårdens äpplen och så har vi en massa frysta vinbär.

Självklart är bären godast när de är solvarma och plockade direkt från busken, som här på bilden, men de är goda även frysta. Ibland gör jag kompott på dem eller så toppar jag en rejäl klick med krämig kokosgrädde med lite tinade bär.

Tillsammans med en kopp kaffe blir det en perfekt avslutning på en middag eller en gofika på helgen. Då sitter jag och njuter för fulla muggar och tänker tillbaka på soliga sommardagar och nyskördade bär :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.