LIVET, PALEO

Perfekt frukost

Den här lilla nätta frukosten fick jag i helgen när jag fyllde år :) Helt underbart, eller hur? :)

Efter en sovmorgon inledde vi min födelsedag med ett morgondopp i havet, 12 grader i luften… och kallt i havet ;) Efter det blev jag beordrad att hålla mig undan från köket och sedan sätta mig och vänta i soffan nere i TV-rummet.

Sambon fixade ihop denna fina frukost som avnjöts tillsammans med paketöppning och kaffe. Det blev en massa olika kallskuret, äggröra och en ostbricka med lite fikonmarmelad (innehöll bara 100% fikon, dvs inget socker och var faktiskt inte så söt).

Grymt bra start på dagen! Resten av dagen tog vi det lugnt, gick en promenad i det fina höstvädret och sedan käkade vi middag. Det blev långbakad porchetta med lite grönsaker i ugn och efteråt blev det bananpannkaka med kaffe. Sedan blev det matkoma och tupplur i soffan :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.