LCHF, LIVET, PALEO

Födelsedagsmiddag

Halloj!

I helgen fyllde jag år och som vanligt gick vi ut och åt på restaurang i samband med det. Eftersom jag fyllde år i söndags och vi var iväg på inflyttningsfest i lördags så blev det restaurangbesök i fredags efter jobbet.

Istället för att gå till ett av våra stamställen bestämde vi oss för att testa ett nytt ställe. Det blev restaurangen Buenos Aires, som är ett argentinskt steak house. Mycket kött helt enkelt.

Vi delade på en förrätt och tog deras ”grill on the board” som huvudrätt. Till de olika köttbitarna serverades det egentligen sallad och pommes, vi tackade dock nej till pommes och fick två sallader istället. Vi tog även tillbehöret krämig spenatröra och en bearnaisesås.

Förrätten var riktigt god, men resten tycker jag dessvärre inte levde upp till mina förväntningar på ett kött-tempel ;) Visst det var bra grillat kött, men inte mer än så. Spenatröran och grönsakerna var goda, den argentinska korven köttig och osten fet och fin. Tyvärr var det inga smaksensationer i övrigt, köttet var rätt och slätt grillat.

Bearnaisesåsen, som kostade 29 kr, var en sjukt liten skål med cirka en matsked sås! Löjligt lite även om man inte är en sås-älskare ;)

Dessutom var lokalen som vi satt i väldigt bullrig och det gick knappt att prata utan att skrika. Så vi tuggade i oss maten och avslutade sedan kvällen med kaffe och en tryffel på ett mysigt café istället för att sitta kvar på restaurangen.

Så, kul att testa nya ställen… men inget jag rekommenderar dessvärre. Plus i alla fall för att de hade en ekologisk Cava som var riktigt god :)

Huvudrätten. Grönsakerna var riktigt goda, korven köttig och den argentinska osten var fet och smakrik. Blodkorven var rätt god också :)

Kött och sallad.

Förrätten: krispig aubergine med getost och tomat.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.