INFORMATION

Veckoplanering – förslag på middagsmat

För er som brukar planera kommande veckas middagsmat så här på söndagarna, och kanske dessutom sticker iväg och handla under dagen tänkte jag passa på att tipsa om min stora receptbank som finns här på bloggen.

Det är ju lätt att glömma bort den och bara kika på inläggen och scrolla sig ner bland dem.

I menyn under ”recept” så finns alla recept samlade och de är kategoriserade så att det ska bli lättare att hitta det du letar efter. Det finns även underkategorier, tex om du går in på sidan ”Kött” så är den uppdelat i kategorierna vilt, nöt och fläsk.

Så vill du ha lite inspiration till kommande veckas matlagning så hoppas och tror jag att du kan hitta en hel del nya rätter att testa.

Lycka till och hoppas du testar några av mina recept! Berätta gärna vilka recept du testar genom att lämna en kommentar här nedan.

Ett annat sätt att hitta alla recept är att använda sökfunktionerna som finns till höger ganska långt ner. Där kan du visa inlägg per kategori och då välja kategorin Recept. Då får du en lista på alla blogginlägg som är taggade med kategorin recept. I dagsläget är det hela 542 inlägg!

Ha en fin söndag och lycka till med veckoplaneringen! :) Jag hoppas på att bli ompysslad hela dagen eftersom jag fyller år idag :)

Vill ni istället sitta och bläddra efter recept och inspiration i en fin kokbok? Då rekommenderar jag min sprillans nya kokbok Matfilosophie. Den är fylld med en massa härliga recept och färgglada bilder. Du kan beställa kokboken direkt från Idus Förlag!   Där kan du även provbläddra lite i boken för att se mer! 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.