HÄLSA, LIVET

Höst & träning – lite segt eller?

Det känns lite som att så fort det blev oktober så kom hösten pang på, eller vad säger ni?

Redan första oktober var det regnrusk, mulet och blåsigt och så har det varit en stor del av dagarna sedan dess, med undantag från i söndags då det var strålande sol :) Härom dagen var det nollgradigt när jag gick upp!

Jag lyckas alltid vara en dag för sent ute i mina väderinsikter… dvs dagen då det ösregnar har jag på mig helt fel kläder och dagen efter när det inte regnar har jag byltat på mig hela regn-kittet. Att det ska vara så svårt att kika lite på vädret kvällen innan ;)

Jag är envis och biter mig fast vid att köra mina intervallpass och har gjort det var fjärde dag sedan vi kom hem efter långseglingen. Det är segt att komma iväg, men så klart skönt när det är avklarat. Fördelen nu är ju att man inte blir så satans svettig och att det är lättare att springa när solen inte gassar.

I torsdags förra veckan var det dock halv storm ute och så klart motvind, så jag var helt utmattad efter 6,5 km. Dock nöjd med att jag tog mig ut trots vädret :) I söndags skippade jag intervallerna och sprang 5 km utan uppehåll. Grymt nöjd!

Det som känns segt tycker jag är att gå ut och gå kvällspromenader när det är mörkt och ruggigt. Då är soffan, en pläd, bok och en kopp te eller kaffe liksom lite mer lockande ;)

På helgerna är det lättare att satsa på långpromenader ute i skogen, det gillar jag verkligen :)

Hur gör ni för att inte slöa och dra ner på träningen nu när det är så skönt och mysigt inomhus?

Vill du pigga upp dig lite i det kommande höstmörkret och vinterrusket, då tycker jag du ska beställa min kokbok Matfilosophie. Den är fylld med en massa härliga recept och färgglada bilder. Du kan beställa kokboken direkt från Idus Förlag!   Där kan du även provbläddra lite i boken för att se mer! 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.