10 grader & sol – läge för bad!

God morgon!

Senaste dagarna har det minst sagt varit lite kyligt, i alla fall på morgonen. För några dagar sedan var det bara ett par grader när jag stack iväg till jobbet. Men, eftermiddagarna har varit helt ok varma och i helgen var det fantastiskt fint höstväder här i söndags.

Gött eftersom det varit en hel del regn i veckan som gick.

Vi passade på att ta en långpromenad, sambon klippte gräset och under tiden gick jag ner och tog ett bad i havet! 10 grader i luften, soligt och härligt friskt höstigt! I vattnet var det i alla fall någon grad varmare än i luften ;)

Det var riktigt skönt så jag är nöjd med att jag passade på att ta ett dopp. Jag ska försöka bada en gång varje helg så länge det går. Bara det är lite sol och inte så blåsigt så är det lugnt. Vi bor så nära havet så jag kan kila ner i badrock. Lyxigt, så det gäller att utnyttja havet och de härliga baden så länge det går. Lite köld-terapi och jordning är ju bra dessutom :)

Annonser

2 thoughts on “10 grader & sol – läge för bad!

 1. Lena

  Ja det är skönt bada så länge det går.
  Badade både lördag och söndag förra helgen här i Vättern, 13 grader.
  Denna helgen är vi i Polen så inget bad😀
  Tack för trevlig blogg!!

  Gilla

  Svara

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s