LIVET, TRÄDGÅRD

Nu är bästa tiden

Höstbarn som jag är gillar jag så klart hösten lite extra mycket. Efter att ha varit bortrest i ett par veckor trodde jag att jag kanske skulle missa en del av den fina hösten (vilket jag så klart gjort), men jag tycker att det fortfarande är rätt grönt i naturen och en del blommor som blommar fortfarande i trädgården.

Våra rosor ser ut att vara på gång med en tredje blomning, ljungen har fått nytt liv igen och kaprifolen blommar mer än vad den gjort under sommaren. För att hålla kvar i sensommaren lite extra passade jag på att ta ett kvällsdopp förra helgen. Det var soligt, vindstilla, uppfriskande och riktigt skönt. Förra året tog jag sista doppet den 6 oktober, så jag ska satsa på att bada minst lika länge i år :)

Jag tog med mig kameran ut i trädgården för att fota lite fina höstbilder. Här får ni se några av bilderna jag tog.

Vilken är din favoritårstid?

Nypon in med husknuten.

Vackra höstfärger i fin kontrast mot vår bergknalle.

Sprakande färgstarka ljungbuskar utanför huset.

Några kvarglömda svarta vinbär.

Årets druvor är på gång att mogna.

Maskrosen, den ständiga överlevaren.

Vackra blommor på vår kaprifol, som är Bohusläns landskapsblomma.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.