EKOLOGISKT, GIFTFRITT, SKÖNHET

Tre favoriter i badrumsskåpet

Inlägget innehåller reklam för Bodystore i form av annonslänkar.

Hej!

Idag vill jag tipsa om mina tre absoluta favoriter som finns i badrumsskåpet. De har hängt med ett bra tag nu och jag ser ingen anledning till att byta ut dem mot något annat :)

Favorit 1 ser ni ovan och det är en fluorfri tandkräm från Kingfisher. Jag har testat några olika smaker, men nu är jag helt såld på varianten Baking Soda. Den löddrar fint, ger en fräsch upplevelse och tänderna känns superrena. Den ska även kunna ge något vitare tänder, men det kan jag inte riktigt svara på om den gör eftersom jag inte haft så mycket missfärgningar med mer på tänderna.

Favorit 2 är ansiktskräm från Nonique. Jag har både dagkräm och nattkräm. De är dryga, prisvärda, har bra innehåll och luktar gott. Går snabbt in i huden och ger en len och behaglig känsla :)

Favorit 3 är örtschampot från Eilas. Även det doftar underbart och innehåller rena och bra grejer. Priset kan verka dyrt för den lilla förpackningen, men schampot är verkligen superdrygt och löddrar fint. En flaska räcker med andra ord länge!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.