LCHF, LIVET, PALEO

1 av 5

Även i år var jag med i Instagram-tävlingen årets äggrätt. Jag bidrog med ett antal rätter där ägget har huvudrollen. Förra året utsågs min äggbrödsrulle som en av fem finalister i tävlingen :)

I år blev mina omelettbröd med fetaost nominerad som en av fem finalister av de tre jurymedlemmarna. Dessvärre var jag tvungen att avsäga mig min finalplats eftersom jag inte hade möjlighet att delta på plats i Stockholm på finalen i dag.

Så himla tråkigt! Men, men ibland blir det så! Kul i alla fall att juryn gillade mitt bidrag och valde ut mig, jag får helt enkelt vara med i tävlingen även nästa år och se till att komma på ännu fler goda äggrätter att tävla med.

Lycka till önskar jag alla finalister! Det ska bli spännande att se vem som vinner!

Vill ni laga mina omelettbröd så hittar ni receptet här!

Dessa bröd är supergoda och perfekta att ta med på resan, som lunch eller som picknick. Jag gjorde dessa och tog med när vi skulle flyga till Grekland. De smakade fint inne på flygplatsen tillsammans med en kopp kaffe :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.