EKOLOGISKT, GIFTFRITT

Gott & rent vatten!

Inlägget innehåller reklam för bodystore.com i form av annonslänkar.

God morgon!

Att det är bra att dricka mycket vatten har ni säkert koll på, men hur rent är vattnet ni dricker? Idag vill jag tipsa er om att ni nu kan köpa både filterkannor och filter från märket Dafi till rabatterat pris!

Har ni inte redan en filterkanna så kan det helt klart vara läge att passa på att köpa en nu :)

Nu kan du köpa hela sortimentet från Dafi till 15% rabatt hos bodystore.com!

Erbjudandet gäller till och med 2017-08-06!

Läs lite mer om kannorna här i ett av mina tidigare inlägg!

Jag har en kanna sedan ett par år tillbaks och jag gillar den verkligen! Vattnet blir dessutom supergott och det är billigare att få finvatten på detta sätt än att köpa källvatten på flaska :) Jag älskar min filterkanna och jag har valt att ha den som är i glas. Jag har en på jobbet och en hemma, så slipper jag släpa en kanna fram och tillbaks varje dag ;)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.