LIVET

Mina favoritupplevelser

Hej!

Förra veckan skrev jag ett inlägg med lite matbilder från några av alla de resor jag gjort. Nu tänkte jag spinna vidare lite på ämnet resor och visa bilder på några av mina favoritupplevelser från dessa resor :)

Hoppas ni blir inspirerade och sugna på att resa! Om inte annat så får ni se lite mer av mig och vad jag gillar att göra när jag är ute och reser :)

Jag är glad och tacksam över att jag har kunnat resa så mycket som jag gjort och till så många ställen långt bort från Sverige. Nu känner jag att jag gillar äventyr och resor som är på lite närmare håll… och som gärna inkluderar en segelbåt. Var sak har sin tid helt klart :)

Men visst är det fantastiskt att ha backpackat i Australien och Kina, besökt Base Camp på Mount Everest, bilat runt halva Island, haft husvagnssemester i Alaska, åkt en fasans massa nattåg i Indien, varit på safari i Kenya, vindsurfat i Sydafrika, surfat på Hawaii och flugit helikopter över en aktiv vulkan, bilat längs med Highway 1 från Los Angeles till San Fransisco, sett Machu Picchu och seglat med en gammal träbåt på Nilen. Bara för att nämna några favoriter :)

Många fantastiska minnen, så svårt att välja ett fåtal bilder, men här är några favoriter :) Bilden ovan är från en av templen som finns i Mexico.

Luftballongtur i soluppgången över området kring Alice Springs i centrala Australien.

Segeltur på Nilen i Egypten.

Vågsurfing på Waikiki Beach i Honolulu, Hawaii

Helikoptertur över aktiv vulkan på Hawaii Big Island.

Backpackat i norra Indien, här bild från Varanasi.

En fantastisk strand på ön Lombok i Indonesien. Här tillbringade vi en knapp vecka och hade i princip hela stranden för oss själva.

Soluppgång i Masai Mara, Kenya.

Ökentur tidig morgon, Marocko.

Flygtur över Nasca-linjerna i Peru.

Seglat som seglande besättning över Nordsjön till Skottland med en 65 fots segelbåt.

Vandringar i total stillhet i sagolikt vackra landskap, Norge.

Glaciärvandring på Sydön Nya Zeeland.

Paraglide, Queenstown Nya Zeeland.

Åkt runt stora delar av Svalbard.

Besökt Mount Everest Base Camp, Tibet.

Utflykt upp på Mauna Kea, Hawaii Big Island.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.