INFORMATION

Nya funktioner!

Hej på er!

Som ni kanske märker håller jag på att uppdatera utseendet på bloggen lite (igen!). Nu känner jag mig riktigt nöjd med den nya bilden i sidhuvudet, nya loggan och liten allmän upprensning och uppsnyggande.

Jag har lagt till två nya små funktioner. Dels så går det nu att betygsätta inläggen (kanske främst kul när det gäller inlägg med recept i) och så finns det ett litet bildspel i högermarginalen där ni kan se bilder på kommande recept. Två små roliga funktioner som jag hoppas ni uppskattar och kommer använda!

Om ni lagar något av mina recept, kika gärna in på bloggen och betygsätt eller skriv en liten kommentar om hur det blev och om ni gillade rätten. Tack på förhand :)

Som jag nämnt tidigare har jag även gjort en separat sida med lite info om min kommande kokbok, så kika gärna in där också och läs lite mer :) Bakgrundsbilden på sidhuvudet är på en av rätterna som är med i kokboken! Just nu håller jag på att bolla layoutförslag med förlaget, riktigt kul och spännande att se hur det blir :)

Hoppas ni gillar nya utseendet på bloggen lika mycket som jag gör!

Betygsättaren hittar ni under varje inlägg. För musen över antal stjärnor ni vill ge och klicka sedan för att sätta betyg.

Bildspelet med kommande recept hittar ni i marginalen till höger, det ser ut enligt nedan.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.