LIVET, SEGLING

Stora båtar & hemodlad gurka

God morgon!

Igår kväll blev det ett intervallpass. En timma höll jag på och det blev 8,5 km. Grymt bra för att vara mig :) Så idag ska jag vila, blir på sin höjd ett bad i havet och ett yogapass.

Förra helgen blev det en tur söderut till Halmstad för att umgås lite med min sambos pappa och hans fru. Väderprognosen var så där, så vi skippade våra planer på att ta med oss surfbrädorna och vindsurfa i Halmstad eller någonstans på vägen.

Istället blev det en cykeltur in till stan där vi kikade på alla stora båtarna som deltar i Tall Ship Race. Perfekt väder att strosa runt i och det var verkligen fullt med folk och båtarna var riktigt fina och stora. Vi gick ombord på ett par av båtarna, men dessvärre fick man inte gå ner i dem utan bara gå runt på däck.

Efter ett par  timmar i hamnen cyklade vi tillbaks och började förbereda för kvällens grillning. Solen kom fram och det blev en superfin kväll!

Som tillbehör till middagen fick vi bland annat hemodlad gurka. Så lyxigt och gott. De odlar en massa grejer så det är alltid kul att spana in trädgårdslandet och se vad som är på gång :)

varannan vatten ;)

En av de fina segelbåtarna.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.