LCHF, PALEO, RECEPT

Sommartårta!

Förra helgen när vi kom hem från Halmstad var både jag och min sambo rätt trötta.

Jag fixade dagens middag lite snabbt och sambon passade på att ta en tupplur i soffan. Vi brukar äta middag tidigt på helgerna, oftast runt klockan 14-15. Jag slängde ihop ett lass sallad med råa grönsaker, lite hemodlat och så gjorde jag en röra med smörstekt lök och lite kryddor. Ett par lammkotletter åkte in i ugnen också.

Efter maten blev jag supertrött, och det var då dags för skiftbyte ;) Jag fick ta en tupplur och sambon fick fixa efterrätt och fika. Jag sa att jag hade tänkt göra en tårtvariant av våra äggrödsrullar och att jag ville ha kokosgrädde och hemgjord vinbärssylt som fyllning.

Efter en halvtimmes härlig tupplur blev jag väckt och möttes av denna fina tårta! Superfin, så god och tillagad med mycket kärlek :) Denna kan varieras med så många olika fyllningar och garneringar så det är bara att låta fantasin flöda :)

Gör en äggbrödsrulle, men skär brödet i fyra rektanglar. Smeta på krämig kokosgrädde (jag använder Garants som jag förvarar i kylskåpet och sedan tar direkt från paketet) och hemgjord sylt eller bärkompott. Varva och toppa med lite färska bär och mynta :)

Ni som gillar mina äggbröd, ni måste absolut testa denna! Å ni andra som inte testat äggbröden än… gör det! :)

Ha en fin helg och berätta gärna om ni lagar något gott här från bloggen, alltid kul att höra vad ni hittar på och hur det blir! :)

Annonser

3 reaktioner till “Sommartårta!”

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.