LCHF, PALEO

Grymt länge sen sist, men nu är den här igen!

Svålkotletten!

För er som följt mig en längre tid vet ni att jag ett tag åt stekta fläskkotletter med svål titt som tätt. Nu var det dock jättelänge sedan sist, så senast vi beställde hem kött från RJ’s Närproducerat passade jag på att beställa en laddning kotletter.

Så himla gott!

Jag kryddade dem bara med salt, svartpeppar och lite chilipulver och sedan stekte jag dem i smör. Trixet för att få mjuka och goda svålkanter är att skära av dem och steka dem separat. De behöver stekas lite längre än köttet och därför steker jag dem separat så att köttet inte blir överstekt. Självklart fotar jag dock innan jag skär bort svålen ;)

Till kotletterna serverade jag ett lass sallad och lite fryst bladspenat stekt i kokosolja tillsammans med lite pressad vitlök, salt och peppar.

Snabblagad och god mat! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.