EKOLOGISKT, HÄLSA, INFORMATION

Fem bra grejer att ha på semestern

Inlägget innehåller reklam för Bodystore, XXL Sport & Outnorth i form av annonslänkar.

Hej på er!

Här får ni tips på mina fem sommarfavoriter att ha med på semestern. Allt från matförvaring till solskydd och ekologiska oljor :)

En annan favorit är platsen på bilden ovan, Langebaan i Sydafrika där vi spenderade en vintervecka förra året. Härligt, blåsigt och bra mat för oss som äter lågkolhydratkost :)

#1 – Arganolja
Ekologisk arganolja är en favorit att smörja in ansiktet med. Den är dessutom riktigt bra att använda ifall du skulle råka bränna dig lite i solen. Den lindrar och hjälper huden att läka. Arganoljan är en stabil olja som inte behöver förvaras i kylskåp vilket gör att du kan ha med den i handväskan eller på resan. Perfekt tycker jag!

#2 – Rostfri drickflaska
När det är varmt är det så klart extra viktigt att tänka på att dricka mycket vatten. Istället för att använda plastflaskor eller återanvända gamla PET-flaskor gillar jag att ha en fin vattenflaska i rostfritt stål. Denna av märket Klean Kanteen är tålig, snygg och helt giftfri. Jag och sambon har varsin :)

#3 – Ägglåda
Ska du ut och resa och vill ha en kul liten låda till ditt sexpack ägg, så testa denna ägglåda. Förvisso i plast, men ibland får man göra undantag. Skala äggen och ta med på flyget och njut av kokta ägg istället för tvivelaktig flygplansmat ;)

#4 – Solkräm
Glöm inte att ha en eller ett par förpackningar solkräm av bra sort hemma. Jag använder sedan ett antal år tillbaks produkter från märket Eco Cosmetics och jag tycker de är riktigt bra. Bra innehåll utan en massa dåliga ingredienser, dryga och helt okej pris. Solkrämer är ju alltid rätt dyrt.

#5 – Buffen
Jag är lite rabiat när det gäller att skydda ansiktet från sol. Jag bränner mig rätt lätt, så det är viktigt att jag skyddar mig. Ett bra sätt att göra detta på, som dessutom ser rätt coolt ut, är att använda en Buff. Jag har ett par stycken och de har alla inbyggt SPF. Min favorit är min mintgröna, men de finns i en massa färger och mönster så alla kan hitta sin favorit. Bra också att de tar så lite plats, så du kan vika ihop den och ha i fickan eller i väskan.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.