TRÄDGÅRD

Grön rapport

Hej på er!

I helgen var jag ute och fotade lite i trädgården. Det har regnat en del sista tiden, så det växer verkligen så det knakar.

Mina krukor med örter står numera ute i solen. Känns som att årets odling går så där. En del av det jag planterade tog sig aldrig, så det som kvarstår är dill och persilja. Men, det är väl helt ok det med :)

Rädisorna som jag planterade i en hög blomkruka kommer dessvärre sniglarna åt, så jag har bara hunnit skörda typ 7 små rädisor, resten blir snigelmat.

Bladspenaten börjar ta sig, så där ska jag kunna plocka några blad varje dag och ha i salladen. Pallkragen är laddad med gul och röd lök och även vitlök som sattes i höstas. Det ser ut att bli en bra skörd!

I helgen plockade jag en näve vita smultron och vinbären börjar så sakteliga anta en röd färg. Äppelträdet har än så länge bara små kart, men det ser ut att bli bra skörd även där i år.

Rosorna blommar för fullt och även lavendeln är på gång. Det gäller att gå ut och spana lite i trädgården så man inte missar något!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.