LCHF

Så här blev min midsommar :)

Hej!

Det här låter kanske helt otroligt, men jag tog inte en enda bild på hela midsommarfirandet! Hur gick det till?! Ja, jag hade väl helt enkelt för kul och trevligt för att dokumentera allt, och dessutom låg mobilen kvar i handväskan som stod i hallen.

Rätt skönt faktiskt :)

Så ni får hålla tillgodo med en gammal bild, men lite info från årets firande ;)

Som vanligt träffades vi runt lunch för att börja firandet med en massiv sillunch. Jag är lite imponerad av mig själv, för i år gjorde jag inga avsteg alls och det blev även en helt mejerifri midsommar! Till lunchen åt jag min egeninlagda sill, ett par kokta ägg med lite smör och en massa gräslök och rädisor.

Istället för tårta åt jag bara ett par jordgubbar till mitt kaffe. Årets jordgubbar var verkligen supergoda, så det slank väl ner en 5-6 stycken stora gubbar :)

Till middagen grillade vi karrékotletter som vi marinerat själva. Jag hade även med mig en hemgjord majonnäs baserad på smält smör och en stor låda med ugnsbakade grönsaker.

Eftersom jag körde hem efter firandet så blev det så klart en alkoholfri midsommar för mig. Så jäkla skönt egentligen, eftersom man är pigg och glad dagen efter :) Jag drack vatten som jag smaksatt med svarta och röda vinbär och som fördrink blandade jag i lite köpt Kombucha. När övriga blandade mojitos på kvällen så spetsade jag min saft med lime, mynta och is. Det var riktigt gott!

Dagens tips: få 100 kr rabatt vid köp över 400 kr hos bodystore.com. Gäller tom idag 2017-06-26 och kan inte kombineras med andra rabattkoder eller presentkort. Använd koden SOMMAR17.

 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.