Vitare tänder?

Inlägget innehåller reklam för Bodystore i form av annonslänkar.

Jag använder sedan minst tre år tillbaks tandkräm utan tillsatt fluor. Funkar fint för mig och jag har hittat min favorittandkräm hos märket Kingfisher. Bra innehåll, fräsch känsla och helt ok pris.

Sist jag köpte ny tandkräm bestämde jag mig för att testa en ny smak i samma serie, nämligen bikarbonat. Låter kanske inte så gott, men bikarbonatet ska ha en naturlig förmåga att göra tänderna vitare, eller i alla fall ta bort lite beläggningssmuts så att du får ett lite renare leende. Alla har ju inte supervit emalj, så då är det så klart svårt att få vita tänder.

Jag tycker dessutom att tandkrämen smakar gott, ger en oerhört ren känsla i munnen och löddrar riktigt bra. Lätt att borsta med för en bra känsla helt klart. Huruvida den kommer ge mig vitare tänder återstår att se, men det är ju alltid kul att testa :)

Jag vill också passa på att tipsa om tandborstar i bambu! Snyggt, giftfritt och hur bra som helst :)

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s