EKOLOGISKT, GIFTFRITT, SKÖNHET

Den perfekta krämen?

Inlägget innehåller reklam för Bodystore i form av annonslänkar.

Som ni kanske vet så har jag under de senaste åren testat en mängd olika ansiktskrämer och även testat skippa krämer och bara använda oljor.

Många krämer känns suveräna i början, men sedan så känns de så där. Nu har jag dock hittat en ny favorit som jag verkligen gillar och denna tror jag faktiskt är den som jag kommer köra på med ett bra tag framöver :)

Jag har tidigare inte testat detta märke, men jag tyckte det såg bra ut och innehållet känns bra. Tyskarna brukar dessutom vara duktiga på ekologisk hudvård, så jag testade och köpte hem två produkter från märket Nonique.

En dagkräm och en nattkräm. Båda med anti-age egenskaper, vilket aldrig är fel ;) Båda krämerna doftar diskret men väldigt gott, de går snabbt in i huden och huden känns verkligen len och fin. Det blir ingen kletig hinna eller känsla av att krämen bara ligger som en hinna.

Jag tycker krämen känns dryg och väldigt prisvärd. Konsistensen för natt- och dagkrämen tycker inte jag skiljer sig särskilt, däremot innehåller de lite olika saker. Jag tror absolut att man kan nöja sig med an av krämerna och köra samma både på morgon och kväll.

Samma märke har även en del andra krämer både för ansiktet och kroppen och även tvål och ansiktsrengöring. Jag blir helt klart sugen på att testa fler produkter! :)

Har du inte testat detta märke så tycker jag absolut att du ska göra det. Det här är helt klart de krämer av de jag testat som känns behagligast att använda, som går in lätt i huden och som gör att huden känns mjuk, fin och återfuktad. Love it! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.