LIVET

Vad hände med alla bilder?

I helgen hade jag besök av en av mina bästa vänner från Stockholm. Vi har känt varandra sedan vi var 6 år och gick hela grundskolan i samma klass. Rätt tighta vänner med andra ord ;)

Jag hade tänkt att jag skulle dela med mig av en massa fina bilder på natur, bad, cykelturer och god mat… men jag glömde nästan bort helt att fota! Fokus var helt enkelt inte på fotande utan på att umgås, prata, skratta och ha det härligt avkopplat och bra :)

Några mobilbilder blev det i alla fall, så ni får hålla till godo med dem.

Jag bjöd på mat som jag visste skulle vara ny för min kompis. Jag valde lättlagade rätter så att det inte skulle bli för mycket tid i köket.

Förutom att vi åt god mat tog vi en liten cykeltur, en långpromenad i skogen, dopp i havet och så blev det en liten biltur ut till en av öarna för en eftermiddagsfika. Passade perfekt efter en långpromenad.

Bilden ovan är från vårt fikastopp ute på en av öarna här utanför Göteborg. Jag nöjde mig med kaffe, men min kompis passade på att avnjuta lite äppelpaj med vaniljsås.

Första kvällen bjöd jag på kycklingbiffar med zoodles. Till efterrätt blev det kokosgrädde med hemgjord vinbärskompott på egenodlade bär.

På söndagen gjorde vi en rejäl brunch eftersom vi passade på att sova lite längre. Smakade grymt bra efter ett morgon dopp i havet och en bastu, Det blev äggröra, lite stekta grönsaker (morot, palsternacka, gul lök, gröna ärtor och lite blomkålsblast), parmaskinka, getost med rödbetor och valnötter och lite blandad sallad med paprika. Till det drack vi så klart en massa gott nybryggt kaffe. Så himla gött att sitta och mumsa länge och bara sitta och prata och ha det bra :)

Ett lass brunch :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.