LIVET

När man är ensam hemma…

… får man smälla i sig hela äggbrödsrullen själv till morgonfikat. I alla fall något positivt ;)

Sambon är ute och seglar så därför får jag roa mig själv. I måndags passade jag så klart på att göra en ordentlig frukost efter att jag hade följt min kompis till bussen för vidare färd mot Stockholm.

Jag gjorde den vanliga laddningen äggbrödsrulle och en stor kanna kaffe. Min plan var att slöa ett tag hemma för att runt lunch åka iväg och köra årets första vindsurfingpass. Så då gäller det att ladda med rejält med mat ;)

Vindsurfingpasset gick väl ok för att vara årets första. Största missen var att jag tog fel mast när jag höll på att rigga… vilket blev väldigt uppenbart när jag drog på seglet eftersom masten var typ en meter för lång. Så det var bara att göra om och göra rätt :) När jag kom blåste det som satan, men efter mitt inte alltför snabba riggande hade vinden mojnat och det blåste nästan för lite!

Men men, kul med ett pass i alla fall och det var grymt väder för lite fika på en klippa efteråt. Jag klämde två kokta ägg och gurk- och morotsstavar dränkta i salt. Gött! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.