LIVET

En liten utflykt & tips på vattenflaska

Inlägget innehåller reklam för Bodystore och Outnorth i form av annonslänkar.

Så här vackert var det nere i badviken hos oss en tidig morgon förra veckan. Strax efteråt hoppade jag i och tog ett dopp. Så himla skönt! :)

Förra helgen passade vi på och gjorde en liten cykelutflykt ut på öarna i Göteborgs norra skärgård. Där ute har jag tillbringat alla somrar som liten :)

Det var riktigt härligt väder och vi var ute i ett par timmar. Eftersom vi ätit stadig frukost blev det bara ett vätskestopp på en brygga där vi satt en stund och spanade och mumsade i oss lite färska hallon.

Väl hemma igen var det minst sagt gott med mat :) Älskar den hunger som byggs upp av att vara ute i friska luften och röra på sig.

Hallonfika på bryggan. Något påpälsad, men det var lite kyligt i vinden och det gäller att skydda sig från solen ;) Jag älskar min ”Buff”, alltså den tunna mössliknande grejen :)

Vattnet håller sig fräscht och svalt i denna fina flaska från Klean Kanteen. Perfekt när du inte vill ha en plastflaska till ditt vatten. Snygg, tålig och miljösmart. Vill du ha din egna så finns det en massa olika storlekar, färger och varianter. Kika in här och hitta din favorit! :) 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.