INFORMATION

Tips för att hitta den perfekta!

God morgon!

Jag har just tagit en promenad på 60 minuter och ska strax gå ner och ta ett morgondopp i havet :)

Tycker du som jag att det är sjukt svårt att hitta perfekt mogen och krämig avokado precis när du råkar vara sugen på att äta en avokado? Oftast är ju alla stenhårda och man måste planera genom att köpa avokado som får mogna typ en vecka och sen äntligen ätas.

Jag har länge varit skeptisk till de avokado som kallas ”mogna, färdiga att äta”. De känns alltid minst lika hårda som alla andra icke mogna avokados. Sist jag var och handlade så köpte jag dock ett paket mogna avokado, som var i princip stenhårda. MEN jag testade att skära upp en när jag kom hem och den var otippat nog helt perfekt mogen och krämig!

Fattar inte hur det gick till, men bra att veta att de är ätbara trots att de känns som att de inte skulle vara det :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.